Levering en afhaling

Verwerkingstijd

Bestellingen worden in de meeste gevallen vers geproduceerd en geleverd binnen 2 a 3 werkdagen na ontvangst van betaling.
Is de verwerkingstijd toch langer omwille van drukte of de grootte van je bestelling? Dan brengen we je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte via e-mail.

Verzendkosten

Alle producten worden verzonden door FlavouRRs geleverd. Bij elke bestelling ontvang je per e-mail een update over de status van je bestelling. Op die manier kan je steeds de status van je product online opvolgen.
• Leveringskosten Regio Brugge: gratis
• Afhalen in één van onze afhaalpunten: gratis
• Leveringskosten buiten naar de rest van België: 5,00 euro.
Wil je graag je bestelling laten leveren in een ander land? Neem dan even contact met ons op via info@flavourrs.be.

Garantie

Bekijk hiervoor onze Algemene voorwaarden, punt 11 “Garantie en conformiteit”.

Klachten

Heb je een klacht over onze producten of onze service? Laat het ons weten via info@flavourrs.be en wij doen ons best om samen met jou tot een oplossing te komen.
Ben je nadien niet tevreden met de geboden oplossing, dan heb je als consument in de EU ook de mogelijkheid om je klacht te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.